STANO: BE-ja FTON AKTORËT POLITIKË PËR TË NDËRTUAR NJË KONSENSUS PËR ZGJEDHJEN E GJYQTARËVE

Bashkimi Evropian (BE) vlerëson transparencën e Kuvendit në intervistimin e kandidatëve për Gjykatën Kushtetuese, tha zëdhënësi i Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Peter Stano. “Bashkimi Evropian vazhdon të monitorojë procesin, u bën thirrje aktorëve politikë të ndërtojnë një konsensus për këtë çështje kyçe të shtetit të së drejtës, vendimtare për rrugën drejt BE-së, funksionimin e shtetit dhe për të gjithë qytetarët”, tha Stano.

SHARE