QALLOVIQ-MARKOVIQ DHE MUK, ANËTARË TË KËSHILLIT KOMBËTAR PËR LUFTËN KUNDËR KORRUPSIONIT NË NIVEL TË LARTË

Vanja Qalloviq Markoviq, Drejtore Ekzekutiv e Rrjetit për Afirmimin e Sektorit Jo-Qeveritar dhe Stevo Muk, Kryetar i Bordit Drejtues të Institutit të Alternativave, janë anëtarë të Këshillit Kombëtar për Luftën kundër Korrupsionit të Nivelit të Lartë, vendosi Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq. Zyra e Zëvendëskryeministrit të Malit të Zi dërgoi një ftesë publike për organizatat joqeveritare për të nominuar dy përfaqësues për një anëtar të Këshillit Kombëtar për Luftimin e Korrupsionit në një nivel të lartë, i cili u botua në faqen e internetit të Qeverisë së Malit të Zi dhe portalin qeveritar më 11 janar 2021. Në llogarinë e tij në Twitter, Abazoviq e quajti Qalloviq-Markoviq dhe Muk personifikimin e luftës për drejtësi në shoqërinë tonë. “Emërimi i anëtarëve të mbetur të Këshillit Kombëtar për Luftën kundër Korrupsionit në një nivel të lartë vijon. Ne kemi shumë sfida përpara nesh, por me njerëz si këta – gjithçka është shumë më e lehtë!”, shkruan Abazoviq në Twitter.

SHARE