ABAZOVIQ PRITI GJEKËN: QEVERIA E HAPUR PËR BASHKËPUNIM

Zëvendës Kryeministri i Malit të Zi, Dr. Dritan Abazoviq, priti anëtarin e koalicionit shqiptar “Bashkë një za” në Parlamentin e Malit të Zi dhe kreun e Partisë Demokratike, Fatmir Gjekën. Nënkryetari Abazoviq e njohu deputetin Gjeka me aktivitetet që Qeveria kishte në 40 ditët e para të punës, si dhe me prioritetet në periudhën vijuese. Nënkryetari Abazoviq tha se Qeveria e re ka një ndjeshmëri të padyshimtë për pakicat dhe se ajo është gjithmonë e hapur për çdo lloj bashkëpunimi me ta. Deputeti Fatmir Gjeka shprehu mirënjohje në pritje dhe theksoi se në periudhën e mëparshme ai kishte bashkëpunim të mirë me nënkryetarin Abazoviq dhe partinë e tij, dhe kjo duhet të vazhdojë në periudhën vijuese. Nënkryetari Abazoviq dhe deputeti Gjeka ranë dakord që qeveria e re duhet t’i kushtojë vëmendje të veçantë Komunës së Ulqinit në mënyrë që të shfrytëzojë sa më mirë potencialet e mëdha për zhvillimin e saj.

SHARE