EDHE 15 TË INFEKTUAR ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë regjistruar 15 raste të reja të infeksionit koronavirus. 

Hetimet epidemiologjike të këtyre rasteve janë duke u zhvilluar, sipas ISHP-së. 

Aktualisht ka 115 raste aktive të infeksionit në Mal të Zi. “Që nga ky mëngjes, laboratorët e Institutit kanë përfunduar analizën e 304 mostrave, 15 prej të cilave ishin pozitive më koronavirusin e ri.

Rastet e reja janë nga: Podgorica (5), Berane (4), Budva (3), Herceg  Novi (2) dhe Tuzi (1) ”, deklaruan nga Instituti.

Situata aktuale në Komuna:
Rozhaj: 41
Podgoricë: 24
Bijello Pole: 10
Budva: 12
Tivar: 4
Berane: 8
Ulqin: 3
Danillovgrad: 3
Cetinje: 2

Plav: 2
Tuz: 2
Herceg Novi: 2
Kotorr: 1
Guci: 1

SHARE