PROPOZIMI PËR TË HAPUR NJË HETIM BORXHI U REFUZUA

Parlamenti i Malit të Zi nuk do të hapë një hetim parlamentar mbi borxhin e Malit të Zi për 750 milion euro. Propozimi i deputetëve të opozitës për formimin e komisionit hetimor dhe hapjen e hetimit parlamentar u refuzua nga votat e autoriteteve. Deputetët qeveritarë kujtojnë se Komiteti për Ekonomi tashmë ka miratuar propozimin për dëgjimin e kontrollit të Ministrit të Financave dhe Mirëqenies Sociale Millojko Spajiq. Deputetët e opozitës paraqitën një propozim për të hapur një hetim parlamentar.

SHARE