REGJISTROHEN 9 VIKTIMA SI PASOJË E KORONAVIRUSIT, 620 RASTE TË REJA

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik, kanë përfunduar analizën që e 1923 mostrave të koronavirusit të ri, midis të cilave janë regjistruar gjithsej 620 raste pozitive, në komunën e Tuzit 4 raste. Që nga rezultatet e djeshme, 9 vdekje në lidhje me COVID19 janë raportuar në Institut në pacientë nga Podgorica, Nikshiqi, Andrijevica, Rozhaja, Tivari, Budva, Ulqini, Mojkovci dhe Bijello Pole. Deri në orën 17:30, raportimi i shërimit u raportua në 602 pacientë. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është 11.120.

SHARE