ISHP: 66 TË INFEKTUAR, 2 NË TUZ

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik në mesin e 540 mostrave të testuara, rezultuan 66 raste pozitive, ku 2 raste u shënuan në Tuz.

Tre vdekje në lidhje me infeksionin e ri koronavirus u raportuan në pacientët nga Nikshiqi (83), Bijello Pole (77) dhe Plava (81).

Aktualisht në Mal të Zi të infektuar me sëmundjen COVID19 janë 877.

SHARE