ISHP: 22 RASTE TË REJA, NË TUZ SHËNOHET 1 RAST

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë konfirmuar edhe 22 raste të reja të infeksionit me koronavirus, në Tuz shënohet 1 rast.

Nga dje, laboratorët e ISHP kanë bërë analizën e 267 mostrave.

Rastet e reja të identifikuara në Rozhaj 7, Bijello Pole 6, nga Budva, Plava dhe Podgorica 2, ndërsa nga Tuzi, Kotorri dhe Tivari nga 1 rast.

Në Mal të Zi aktualisht janë 87 raste aktive me koronavirus.

SHARE