NGA MESNATA TË GJITHA ÇMIMET E DERIVATEVE DO TË JENË MË TË SHTRENJTA

Të gjitha çmimet e derivative në Mal të Zi do të jenë më të shtrenjta nga mesnata, njoftuan nga Ministria e Ekonomisë.

Eurosuper 98 dhe Eurosuper 95 do të jenë gjashtë cent më të shtrenjta, kështu që në të ardhmen do të kushtojë 1.09 euro për litër, ose 1.05 euro për litër.

Eurodizel do të rritet në çmim për pesë cent, kështu që një litër do të kushtojë 0.94 centë.

Pesë centë do të jenë më të larta dhe çmimi i vajit djegës.

Nga mesnata do të kushtojë 0.90 centë për litër.

Sipas parashikimeve të Dekretit për mënyrën e formimit të çmimeve maksimale të shitjes me pakicë të produkteve të naftës, llogaritja tjetër do të bëhet në njoftimin e Ministrisë së Ekonomisë.

SHARE