URAGAN VDEKJEPRURËS NË MEKSIKË, HUMBIN JETËN TRE PERSONA

Të paktën tre persona kanë vdekur pasi një uragan i fuqishëm shkaktoi shira të dendur, përmbytje dhe rrëshqitje të dheut në Meksikën perëndimore. Roslyn, një uragan i kategorisë 3, doli në breg në bregun e Paqësorit të Meksikës me erëra maksimale prej 195 km/h (120 mph). Uragani që atëherë është reduktuar në një ciklon tropikal, por rreziku i përmbytjeve mbetet. Imazhet e pasojave të tij treguan rrugë të përmbytura dhe automjete të përmbysura, si dhe shtëpi të dëmtuara. Një i moshuar dhe dy gra humbën jetën pasi shtëpia e tyre u shemb nga cikloni. Zona e prekur më keq ishte Tecuala, në shtetin Nayarit. Më në jug përgjatë bregut në Sayulita, njerëzit u fotografuan duke ecur dhe duke pastruar baltën nga rrugët në zonë.

SHARE