KOLAPS KOMUNIKACIONIT NË PODGORICË

Era e fortë nga drejtimet e veriut, bëri kaos në Podgoricë, theu pemët dhe shkaktoi  kolaps në komunikacion.

Pjesa më e madhe e Kryeqytetit të Podgoricës dhe vendbanimet në  Komunen  e Tuzit,  ishin pa energji elektrike për rreth dy orë.

Semaforët  në Kryeqytet nuk ishin në funksion, kështu që është bërë kolaps komunikacionit nëpër rrugët e Kryeqytetit.

SHARE