HRAPOVIQ: JEMI TË GATSHËM PËR SKENARE SHUMË MË TË KËQIJA

Situata në Mal të Zi, kur bëhet fjalë për virusin e ri të koronës, sigurisht që është shqetësuese, por jo dramatike dhe alarmante, sepse sistemi shëndetësor është i gatshëm për skenarë shumë më të këqij, nëse kjo ndodh, tha Ministri i Shëndetësisë Kenan Hrapoviq.

Ministri thotë se sistemi i kujdesit shëndetësor funksionon në mënyrë të qëndrueshme dhe të sigurt, ndërsa qytetarët e Malit të Zi marrin një kujdes shëndetësor të qëndrueshëm dhe cilësor në situatën emergjente që ka rënë në vendin tonë.

Sipas Hrapoviq, të gjitha masat merren në përputhje me informacionin dhe situatën në terren.

Në seancën e mbrëmshme, Trupi Koordinues Kombëtar zgjati për shtatë ditë të tjera zbatimin e masave kundër përhapjes së koronavirusit në Podgoricë.

SHARE