MBRËMJE AUTORIALE ME POETEN LEDIA DUSHI

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me poeten Ledia Dushi, në kuadër të edicionit të 29-të të manifestimit letrar “Kalimera Poetike – Basri Çapriqi”.  Mbrëmja autoriale do të mbahet të shtunën, më 26 mars 2022, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.  

SHARE