SHËNOHEN 11 RASTE TË REJA NË KOMUNËN E TUZIT

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik, laboratorë të tjerë publikë dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri të koronavirusit kanë përfunduar analizën dhe kanë dorëzuar rezultate në Institutin për 2552 mostra për koronavirus të ri, midis të cilave janë regjistruar gjithsej 520 raste të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2. Numri më i lartë i të infektuarve brenda 24 orëve është në Podgoricë 305, ndërsa në komunën e Tuzit 11 raste të reja. Që nga rezultatet e djeshme, dy vdekje në lidhje me COVID19 janë raportuar në Institut, në pacientë nga Podgorica dhe Herceg Novi të cilët kanë lindur në 1980 dhe 1960. Deri në orën 17:45 pasdite, u raportua se janë shëruar 333 pacientë. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është 9.015.

SHARE