SEANCA E BORDIT ADMINISTRATIV TË MARTËN

Seanca e parë e Bordit Administrativ të sapo formuar do të mbahet më 27 tetor, njoftoi shërbimi për shtyp i Parlamentit. Rendi i ditës do të përfshijë, ndër të tjera, zgjedhja e Zëvendëskryetarit të Komitetit dhe inicimi i procedurës për përcaktimin e listës së kandidatëve për kryetarin dhe anëtarët e komisioneve të përhershme në Parlamentin e Malit të Zi.

SHARE