PO PLANIFIKOHET NJË MANIFESTIM NË SHESHIN E PODGORICËS

Organizata Turistike e Kryeqytetit ka në plan të ngrejë një skenë në Sheshin e Pavarësisë për manifestimin, i cila do të zgjasë nga 10 dhjetori i këtij viti deri më 4 janar të vitit të ardhshëm. Vitin e kaluar, në të njëjtën kohë, u organizua një pazar pushimesh në sheshin kryesor në Podgoricë. Dallimi është se në atë kohë, Mali i Zi nuk kishte një rast të vetëm të regjistruar të koronavirusit, dhe tani është vendi i parë në Evropë për nga numri i pacientëve aktivë për 100,000 banorë.

SHARE