ABAZOVIQ: ZORAN BRGJANIN, DREJTOR I DREJTORISË SË POLICISË

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq thotë se qeveria do të konfirmojë zgjedhjen e Zoran Brgjanin si drejtor i Drejtorisë së Policisë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve pas konferencës “Ekstremizmi, Terrorizmi dhe Religjioni”, Abazoviq tha se emërimi i Brgjanin ishte një propozim nga Ministri i Brendshëm Sergej Sekulloviq. “Nga ana ime, ka mbështetje të plotë dhe mendoj se është pozicioni i të gjithë anëtarëve të Qeverisë,” shtoi Abazoviq.  Siç deklaroi ai, çdo person që duhet të marrë një pozicion të rëndësishëm në sektorin e sigurisë, duhet të kalojë disa kontrolle. “Nëse flasim konkretisht për Brgjanin, ai është kontrolluar disa herë deri më tani sepse ai ka qenë aktiv në polici më parë, dhe dikush që ka qasje të konsiderueshme në disa të dhëna nga më parë,” tha Abazoviq. “Unë kërkoj që ju t’i jepni qeverisë së re një shans për të treguar nëse do të arrijë rezultate ose jo. Mendoj se tashmë ka në këto dy muaj, dhe mendoj se në periudhën tjetër do të jetë edhe më mirë,” theksoi Abazoviq.

SHARE