RIKTHEHET ORA DIMËRORE

Llogaritja e kohës së dimrit fillon të dielën, dhe do të zgjasë deri në fundjavën e fundit në mars të vitit të ardhshëm. Të Dielën, 25 Tetor, në orën tre pas mesnatës, akrepat në orë do të kthehen një orë. Komiteti i Parlamentit Evropian votoi për heqjen e ndërrimit të orës në 2021, e cila ka ndodhur dy herë në vit për dekada – në Mars dhe Tetor.

SHARE