GJELOSHAJ: VENDIMI PËR HYRJEN NË QEVERI BRENDA DY DITËSH

Lista Shqiptare nuk ka vendosur ende nëse do të jetë pjesë e qeverisë së re, por udhëheqësi i saj Nik Gjeloshaj njofton se vendimi do të merret në dy ose tre ditët e ardhshme. Pakicat duhet të jenë pjesë e qeverisë nëse mund të jenë faktor. Ne duhet të respektojmë qendrimin e partisë boshnjake dhe shpjegimin e tyre të sinqertë të qendrimit të tyre. “Ne nuk do të përdorim patriotizëm të rremë për të shpjeguar qendrimin tonë,” tha Gjeloshaj. Ai kujtoi se Lista Shqiptare kishin njoftuar publikisht atë që kërkuan nga kryeministri i ardhshëm dhe atë që ata presin të jetë pjesë e programit të qeverisë së re. “Ne përfaqësojmë njerëzit tanë dhe ata e presin atë zotohemi për jetën e tyre më të mirë, pavarësisht nëse do të jemi pjesë e  Qeverisë apo zyrtarisht opozitë,” theksoi Gjeloshaj për CDM.

SHARE