Home Made by Marina: Një Rrëfim nga Bota e Bakllavës Tradicionale në Modernitet

Marina ka filluar me pasion dhe kreativitet në botën e bakllavas tradicionale, duke sjellë shijen autentike në çdo mori. Tani, me dëshirën për të eksploruar dhe inovuar, ajo ka vendosur të zgjerojë shumëllojshmërinë e saj me receta të ndryshme dhe moderne.

Përdorimi i ingredienteve unike dhe përshtatja e mënyrave të gatimit të reja sjell një eksperiencë të freskët dhe të pasur në shijen e bakllavës. Marina shpreson të frymëzojë shijen tuaj me një pjesë të gatuar me kreativitet dhe dashuri për detajet tradicionale.

Ky publikim është mbështetur nga Ministria e kulturës dhe medias.

SHARE