Këtë dimër palltot do të barten kështu: Kombinimet të cilat thjesht do të detyroheni t’i kopjoni!

Thjeshtësia dhe minimalja janë imperativ i këtij sezoni, kur është fjala për palltot dhe përshtatjen e tyre me pjesën tjetër të gardërobës

Dimri është shumë afër, ajo që me siguri e bën të bukur (edhe më të ngrohtë) është një pallto mirë e kombinuar që ju bën që të dukeni perfekt të stilizuar, transmeton Telegrafi.

Dhe, kombinimi gjithsesi është i mundshëm, aq më parë me një frymëzim shtesë.

Këtë sezon, përfundimisht në trend janë palltot maksi dhe midi me linja të thjeshta, prerje të rrafshët dhe reverë të thellë, natyrisht nga leshi, nga leshi i dhive të Kashmirit apo, eventualisht nga përzierje e materialeve.

Kur është fjala për ngjyrat – të gjitha nuancat toneve të dheut janë hit absolut, mirëpo edhe e bardha dhe e hirta janë të pashmangshme – të cilat perfekt përshtaten me shumicën e ngjyrave të cilat i kemi në dollap.

Ne po ju prezantojmë zgjedhjen e palltove më të bukura dhe mënyrat se si t’i kombinoni këtë vjeshtë dhe dimër.

SHARE