132 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS

Sot, Instituti i Shëndetit Publik i Malit të Zi regjistroi 132 raste të reja të koronavirusit. Në 24 orët e fundit, siç është raportuar,  janë rregjistrua 7 vdekje: Podgoricë (2), Bijello Pole, Tivar, Nikshiq, Kotor dhe Zhablak. Shërimi është raportuar tek 293 pacientë. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive me COVID19 është 4.064.

SHARE