NË KOMUNËN E TUZIT 65 RASTE AKTIVE ME KORONAVIRUS

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën e 1715 mostrave të koronavirusit të ri, midis të cilave janë regjistruar gjithsej 546 raste të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2.  Nga analizat e djeshme, 6 vdekje në lidhje me COVID19 janë raportuar në Institut në pacientë nga Nikshiqi, Rozhaja, Bijello Pole, Mojkovci, Tivari dhe Podgorica. Deri në orën 17:00, raportohet shërimi në 334 pacientë. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është 10.413, në komunën e Tuzit 65.

SHARE