ZHVILLIMI I KRYEQYTETIT I RËNDËSISHËM PËR MALIN E ZI

Kryeqyteti dhe zhvillimi i saj i përshpejtuar është një parakusht i rëndësishëm për zhvillimin e përgjithshëm të Malit të Zi, tha kryeministri Dushko Markoviq, i cili vizitoi sot administratën e kryeqytetit të Podgoricës.

“Vlerësimi i vetëm është se Podgorica dhe administrata e saj janë duke ndjekur axhendën e zhvillimit të Qeverisë, dhe ne do ta mbajmë atë qasje në periudhën e ardhshme,” u theksua pas takimit midis Markoviqit dhe krybashkiakut të Podgoricës, Ivan Vukoviq.

SHARE