NË MAL TË ZI EDHE 2 PERSONA TË TJERË TË INFEKTUAR

Instituti i Shëndetit Publik ka konfirmuar edhe dy raste të sëmundjes së koronavirusit. Kjo ka rritur numrin e personave të infektuar në dhjetë në Mal të Zi. Ministria e Shëndetësisë nxori një urdhër mbrëmë, pas një seance të Këshillit Kombëtar të Koordinimit të Sëmundjeve Infektive, ku ndër të tjera, ndalon funksionimin e shumicës së ndërtesave tregtare, pezullon transportin e taksisë, funksionimi i ndërmarrjeve tregtare është i ndaluar, përveç barnatoreve dhe institucioneve ku tregtohen ushqime, pije, produkte higjene, derivate, produkte ndërtimi, produkte mbrojtjeje bimore dhe produkte mbjellës, ushqim të kafshëve dhe produkte të trajtimit. Qeveria theksoi se mosrespektimi i masave i nënshtrohet përgjegjësisë penale.

SHARE