Netflix bëri të mundur heqjen e pajisjeve të padëshiruara nga profilet e përdoruesve

Platforma e transmetimit Netflix ka lejuar përdoruesit e saj të heqin pajisjet e padëshiruara nga profilet e tyre.

Opsioni i ri aktualisht është i disponueshëm kryesisht në pajisjet iOS dhe Android, dhe përdoruesit tani mund të shohin se cilat pajisje përdorin Netflix përmes profileve të tyre dhe të shohin nëse ka ndonjë parregullsi.

Nëse dëshirojnë, përdoruesit mund të heqin një pajisje specifike duke zgjedhur thjesht opsionin “Dalje”.

Opsioni ndodhet në menynë “Cilësimet e llogarisë”, d.m.th. në seksionet “Siguria dhe privatësia” dhe “Menaxho qasjen dhe pajisjet”.

Kjo është një mënyrë tjetër se si Netflix po përpiqet të luftojë ndarjen e kodit përpara se t’i marrë gjërat në duart e veta.

Opsioni është i disponueshëm vetëm në pajisjet celulare dhe nuk dihet se kur do ta marrin përdoruesit e aplikacioneve për desktop dhe TV. /Telegrafi/

SHARE