NESËR NË KUVENDIN E KOMUNËS SË TUZIT ORGANIZOHET LIGJËRATË PËR PRODHUESIT BUJQËSOR TË MALËSISË

Nga Shërbimi për bujqësi i Sekretariatit për punë, bujqësi dhe mirëqenie sociale, i Komunës së Tuzit, kanë kumtuar se neser me datën 19.10.2018 me fillim në ora 10 në sallën e Kuvendit të Komunës së Tuzit do të organizohet ligjeratë për prodhuesit bujqësor nga trevat e Malësisë.

Siç kumtohet  tema e kësaj ligjëratë do të jetë Kooperativa.

SHARE