VIZITË E JASHTËZAKONSHME NË VENDPUSHIMET E SKIVE, SEZONI ZGJATI POTHUAJSE SA VITIN E KALUAR

Vizitat në vendpushimet e skijimit të menaxhuara nga kompania Ski Resorts of Montenegro janë në nivel të jashtëzakonshëm dhe është regjistruar një numër i madh i vizitorëve nga rajoni dhe Evropa, njoftuan përfaqësuesit e saj.

“Vizita është në një nivel të jashtëzakonshëm dhe me të vërtetë mund të themi se sezoni i skive zgjati pothuajse po aq sa ai i fundit, për të thyer përfundimisht rekorde të reja për sa i përket frekuentimit dhe shitjes së kartelave të skive dhe shërbimeve të tjera”, tha nga Ski Resort i Malit të Zi.

Në pyetjen nëse presin një sezon të suksesshëm dimëror për shkak të të gjitha ngjarjeve, e para së gjithash për shkak të fillimit të mëvonshëm, nga ski qendra janë përgjigjur se janë gjithmonë optimistë dhe shtuan se çdo mund, punë dhe durim shpërblehet.

“Pra, shpresojmë që edhe ky sezon të jetë i shkëlqyer në shumë drejtime”, thanë ata.

SHARE