SHTRENJTOHEN TË GJITHA LLOJET E KARBURANTEVE

Të gjitha llojet e karburanteve do të rriten në çmim prej dy deri në pesë cent nga mesnata, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale. Çmimet e Eurosuper 95 dhe 98 do të jenë më të larta per pesë cent dhe katër cent, dhe në 15 ditët e ardhshme do kushtojnë 1.19 EUR dhe 1.22 EUR. Eurodiesel do të rritet në çmim me tre cent në 1.06 EUR, dhe vajin e djegës me shumicë dy cent në 1.04 EUR.

SHARE