Manikyr pranveror: Ide arti për pranverën 2023

Ngjyrat e errëta dhe temina shënuan këtë dimër, por për pranverën presim detaje dekorative, përmasa të reja shtresash dhe dizajn arti mjaft interesant.

Pranvera zakonisht frymëzon shumicën për ndryshime të reja në jetën e përditshme, por me këtë vjen edhe dizajni i thonjve.

 

Mund të mos jetë mendimi i parë për shumëkënd, por do të jetë interesant për shumëkënd.

Pranvera 2023 sigurisht që do të shënohet nga ngjyrat pastel dhe dekorimet minimaliste, e çfarë tjetër mund të prisni nga ky sezon, shikoni në vijim. /Telegrafi/

SHARE