MALI I ZI KONFIRMON DY RASTET E PARA TË KORONAVIRUSIT


Mali i Zi sapo konfirmoi dy rastet e para të koronavirusit. Pacientët femra kanë lindur në vitin 1948 dhe 1973 dhe kanë qëndruar në zonën e prekur gjatë periudhës së mëparshme.  Njëra është nga Ulqini, ndërsa tjetra nga Podgorica. Siç njoftuan nga konferenca për shtyp, gjendja e tyre shëndetësore është stabile. 

SHARE