KRYETARI I KOMUNËS SË TUZIT, LINDON GJELAJ URON 16 VJETORIN E PAVARËSISË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Kryetari i komunës së Tuzit, Lindon Gjelaj, në emrin e tij personal si dhe në emër të institucionit që ai drejton uron 17 shkurtin – Ditën e Pavarësisë së Kosovës.

“Kjo datë është një nga ditët më të shenjta për të gjithë ne e cila paraqet simbolin e sakrificës shekullore të popullit tonë për liri dhe pavarësi. Gëzuar 16-vjetorin e pavarësisë!” – shkruan Gjelaj në rrjetin social “Facebook”.

SHARE