SHTYHET AFATI PËR APLIKIM PËR SHPALLJE PUBLIKE PËR ANGAZHIMIN E PJESËMARRËSVE NË REGJISTRIM

Sekretariati për Vetëqeverisje Lokale i Kryeqytetit të Podgoricës njoftoi të hënën se afati për aplikime në Konkursin Publik për punësimin e instruktorëve dhe regjistruesve për realizimin e regjistrimit të popullsisë zgjatet deri më 20 tetor 2023.

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave do të mbahet nga 1 deri më 15 nëntor 2023, ndërsa shpallja publike është publikuar më 22 shtator.

SHARE