PËRCAKTOHET RËNDITJA NË FLETËVOTIM PËR ZGJEDHJET PARLAMENTARE

Komisioni Shtetëror Zgjedhor përcaktoi me short rënditjen e partive dhe koalicioneve për zgjedhjet parlamentare të cilat do të mbahen me 30 gusht 2020.

 1. “SD-Ivan Brajoviq – Ne vendosim në vazhdimësi”;
 2. Partia Boshnjake – Drejtë – Rafet Husoviq;
 3. HGI me gjithë zemër për Malin e Zi;
 4. PSP – Mali i Zi i fortë;
 5. Partia e Reformës Kroate MZ;
 6. “E zeza mbi të bardhë” – Dritan Abazoviq, Srgjan Paviqeviq;
 7. Koalicioni shqiptar “Bashkë nji za”;
 8. Vendosmërisht për Malin e Zi – PDS – Millo Gjukanoviq;
 9. Për të ardhmën e Malit të Zi – Fronti Demokratik;
 10. Lista Shqiptare – Genci Nimanbegu, Nik Gjeloshaj;
 11. “Paqja është kombi ynë”, Alleksa Beçiq, Miodrag Lekiq.
SHARE