ISHP: REGJISTROHEN 193 RASTE POZITIVE ME KORONAVIRUS

Një total prej 193 rastesh të reja pozitive janë regjistruar në laboratorët e Institutit dhe laboratorët të tjerë në vend që kryejnë diagnostifikim PCR për koronavirus të ri. Që nga rezultatet e fundit, katër vdekje janë raportuar në pacientë nga Tuzi, Berane (2) dhe Bijello Pole. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 që nga fillimi i qershorit është 208 dhe që nga fillimi i vitit 217. Në 24 orët e fundit, shërimi u raportua në 138 pacientë. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është 4043.

SHARE