NGA MESNATA, TRAFIKU ME AUTOMJETE PASAGJERËSH DHE TAKSI ËSHTË I LEJUAR PA KUFIZIME

Nga mesnata, trafiku do të lejohet për automjetet e pasagjerëve dhe taksive, në të cilat numri i personave lejohet sipas licencës së trafikut, dhe nga e hëna, transporti i brendshëm, rrugor dhe hekurudhor.

“Duke pasur parasysh normalizimin e trafikut rrugor dhe frekuencën e rritur të pritshme në të gjitha rrugët, bëhet thirrje drejtuesve të mjeteve që të përshtasin vozitjen e tyre në kushtet dhe gjendjen e rrugës, dhe të kontribuojnë në personalitetin dhe sigurinë e pjesëmarrësve të tjerë të trafikut duke vepruar me përgjegjësi, duke respektuar rregulloret e trafikut”, theksuan nga Drejtoria e Policisë.

SHARE