COVID19 NË MAL TË ZI: 56 RASTE TË REJA, PA TË VDEKUR

In this handout photo released by the University of Oxford samples from coronavirus vaccine trials are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 56 raste të reja me koronavirus në Mal të Zi. Gjatë kësaj periudhe nuk u raportua asnjë vdekje nga infeksioni Covid. Instituti i Shëndetit Publik (ISHP) tha se laboratorët e tyre dhe të tjerë publikë dhe privatë që diagnostikojnë infeksionin me koronavirus përfunduan analizat të dielën dhe dorëzuan rezultatet për 982 mostra. Siç është publikuar në Twitter, llogarinë e ISHP-së, është raportuar shërimi i 55 pacientëve dhe numri total i rasteve aktualisht aktive me COVID-19 në Mal të Zi është 673.

SHARE