KLUBI “BESA” BËRI PËRGATITJET NË KARLLOVAC

Klubi i Taekwondo-së “Besa” në kampin tradicional dimëror në Karllovac ka përfunduar përgatitjet bazë dhe është gati për të hyrë në sezonin e ri, njoftoi nga klubi. Thuhet se kampi mblodhi më shumë se 50 garues nga katër klube. “Në bazë të planit dhe programit për sportistë premtues, tradicionalisht në bashkëpunim me klubin mik Karllovac, organizojmë një kamp dimëror. Përveç Besës dhe Karllovacit, morën pjesë edhe garuesit Jastreb dhe Dubrava nga Zagrebi”, tha trajneri i Besës, Nikolla Gegaj. Ai ka theksuar se gjatë përgatitjeve dhjetëditore, përveç pjesës bazë, është punuar edhe në detaje taktike dhe teknike. “Konkurrentët e formave punuan nën mbikëqyrjen e Ivan Kaiq, formuesit më të suksesshëm kroat. Sa i përket pjesës së dytë, trajnimet u drejtuan nga Tamara Prodegan dhe instruktorët dhe trajnerët ndërkombëtarë Emir Kalanac dhe Ali Nohandust”, tha Gegaj. Ai ka theksuar se në përgatitjet në Karllovac kanë marrë pjesë 13 sportista të klubit Besa.

SHARE