MONTEFARM DO TË SIGUROJË 93,333 TESTE TË SHPEJTA PËR VIRUSIN CORONA

Montefarm ka kontraktuar blerjen e 93,333 testeve të shpejta të antigjenit për virusin corona me vlerë gati 700,000 euro, dhe një pjesë e të cilave tashmë janë dorëzuar në institucionet shëndetësore publike, shkruan Dnevne novine. Siç theksuan ata, sasi shtesë priten deri në fund të javës së punës, dhe numri i rënë dakord i testeve do të arrijë radhazi, të cilat do të garantojnë një furnizim të vazhdueshëm. Përveç testeve të shpejta, Montefarm siguroi gjithashtu 1,700 doza të vaksinave sezonale të gripit dhe shpërndarja e tyre tashmë ka filluar.

SHARE