COVID-19: 479 RASTE TË REJA, 9 VIKTIMA

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 479 raste të reja me Covid-19, dhe 9 viktima nga kjo sëmundje, nga mosha 41 deri në atë 84 vjeçare. Numri më i lartë i të infektuarve  u regjistrua  në  Podgoricë 194, Nikshiq 64, Tivar 25,  ndërsa në Tuz u regjistruan 4 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 641 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 5,607.

SHARE