BISLIMI DHE NIKA DISKUTUAN MBI MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI

Sot u zhvillua një takim mes zëvendëskryeministrit të parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog të Kosovës, Besnik Bislimi dhe kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar në Mal të Zi, Faik Nika.

Përfaqësuesit e Këshillit e njoftuan zëvendëskryeministrin Bislimi për objektivat e punës së këtij këshilli dhe veprimtarinë e tyre në fushat të cilat janë me interes për shqiptarët.

Në takim u diskutua edhe mbi thellimin e bashkëpunimit e rëndësinë e mbrojtjes së të drejtave të shqiptarëve në Malin e Zi dhe identitetit kulturor e gjuhësor.

Në këtë takim zëvendëskryeministri Bislimi shoqërohej nga këshilltari i tij, Ragmi Mustafi, ndërsa kryetari Nika nga Daut Ceka, thuhet në komunikatë.

SHARE