VDES PACIENTI NGA ROZHAJA, 10 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, dhjetë raste pozitive janë regjistruar më Covid 19, ndërsa rezultati i vdekjes në lidhje me infeksionin e një pacienti 78-vjeçar nga Rozhaja është raportuar, njoftoi Instituti të Shëndetit Publik (ISHP). Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,621. Shërimi i 13 pacientëve u raportua deri në ora 3 pasdite. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtas, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive në Mal të Zi është 317.

SHARE