NGA E PREMTJA, AMBIENTET E HOTELIERISË DO TË FILLOJNË TË PUNOJNË

Trupi Koordinues Kombëtar në seancën e mbajtur sot vendosi që objektet e hotelierisë do të fillojnë të punojnë të premten.

TKK theksoi detyrimet që duhen respektuar:

Informacion i spikatur për masat, punonjësit për të vërë maskat, maksimumi katër persona në tryezë (me përjashtim të familjeve), dhe midis tavolinave një minimum prej 2 metra katrorë distancë.

Gjithashtu është e detyrueshme që të dezinfektohen duart në hyrje, nuk ka vetë-shërbim, dhe ndalohet qëndrimi në bar.

SHARE