ISHP: 519 RASTE TË REJA

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik, kanë përfunduar analizat e 2157 mostra për koronavirusin e ri, midis të cilëve janë regjistruar gjithsej 519 raste pozitive. Që nga rezultatet e djeshme, një vdekje në lidhje me COVID është raportuar në Institut. Rastet e zbuluara rishtazi janë në: Podgoricë 219, Nikshiq 91, Budva 38, Tivat 31, Herceg Novi 25, Tivarr 23, Cetinë 20, Kotorr 19, Plevle 13, Beranë 10, Kollashin 7, Danillovgrad 5, Bijello Pole 3, Rozhajë 3, Tuz 3, Ulqin 3, Mojkovc 3, Shavnik 2, Guci 1. Deri në orën 17:00, është raportuar shërimi i 426 pacientëve.  Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive aktive me Covid-19 në Mal të Zi është 9,687.

SHARE