NGA MESNATA LIROHEN ÇMIMET E DERIVATEVE NË MAL TË ZI

Të gjitha llojet e derivateve në Mal të Zi, nga mesnata, do të jenë më lirë për tre deri në gjashtë cent për litër kumtuan nga Ministria e Ekonomisë.

Eurosuper 95 dhe 98 do të jenë më lirë katër centë, gjegjësisht 3 cent dhe do të kushtojë  1,24 euro, gjegjësisht 1.28 euro, për litër.

Eurodizel dhe vajrat e lehta me shumicë, do të kushtojë 1,20 euro, gjegjësisht 1,18euro.

Sipas rregullores mbi metodën e çmimeve maksimale të shitjes me pakicë të produkteve të naftës, llogaritja e mëposhtme do të bëhet më 24 dhjetor 2018.

SHARE