NDALOHET HYRJA NGA 4 VENDE TË EVROPËS

Qeveria e Malit të Zi ka publikuar një hartë të vendeve me kushtet në të cilat të huajt lejohen të hyjnë në Mal të Zi.

Hyrja nga Serbia, Maqedonia e Veriut, Rusia dhe Moldavia nuk lejohet.

Me një test PCR negativ, Elisa ose Eclia test, lejohet hyrja nga Bosnja e Hercegovina, Shqipëria dhe Kosova.

Hyrja e të huajve nga Ukraina dhe Bjellorusia është e mundur me miratimin e Ministrisë së Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit.

Hyrja nga vendet e tjera të Evropës është e mundur pa kufizime shtesë.

SHARE