NAFTA MË E LIRË PËR TRE CENT, ÇMIMI I BENZINËS MË I ULËT PËR NJË CENT

Nga mesnata një litër Eurodizel do të jetë tre cent më i lirë, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale (MIK). Në të njëjtën kohë, një litër Eurosuper 95 dhe 98 dhe vaji djegës do të jenë një cent më lirë. Në ditët në vijim, një litër naftë në Mal të Zi do të kushtojë 1.72 euro, ndërsa një litër Eurosuper 95 do të kushtojë 1.70 euro dhe Eurosuper 98 do të kushtojë 1.74 euro. Sipas MIK-së, zgjidhja e radhës do të bëhet më 25 prill, ndërsa çmimet e mundshme të ndryshuara të derivateve të naftës do të vlejnë nga 26 prilli.

SHARE