NËNKRYETARËT E PARLAMENTIT DO TË ZGJEDHËN DERI MË 17 DHJETOR

Kolegiumi i Kryetarit të Parlamentit të Malit të Zi ka arritur një marrëveshje për të mbajtur vazhdimin e seancës konstituive të Parlamentit të Malit të Zi jo më vonë se me datën 17 Dhjetor, në të cilën do të zgjidhen nënkryetarët e Parlamentit, njoftoi sot Alleksa Beçiq. “Unë do t’u propozoj deputetëve të Parlamentit të Malit të Zi që Parlamenti të ketë tre nënkryetarë, dy nga shumica parlamentare dhe një nga opozita parlamentare,” shkruan Beçiq në Twitter. Vazhdimi i seancës së tretë, në të cilin do të zgjidhen organet parlamentare të punës, do të mbahet javën tjetër përpara Seancës Kushtetuese të Parlamentit të Malit të Zi, shtoi ai.

SHARE