ISHP: 78 RASTE TË REJA, NË TUZ 1 RAST I RI

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik (ISHP) kanë përfunduar analizën PCR të 395 mostrave për koronavirusin e ri që nga rezultatet e fundit, ndër të cilat janë zbuluar 78 raste të reja pozitive të infeksionit, thuhet në deklaratë.

Të rinjët pozitiv janë nga këto komuna:

Podgoricë: 41

Nikshiq: 22

Bijello Pole: 10

Mojkovc: 2

Budva: 1

Plevle: 1

Tuz: 1

Që nga rezultatet e fundit, katër vdekje janë raportuar në Institut në pacientët nga Plevle, Tivari, Podgorica dhe Rozhaja.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me COVID-19 që nga fillimi i Qershorit është 59 dhe që nga fillimi i vitit: 68.

Poashtu është raportuar rikuperimi i 69 pacientëve.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive të COVID19 në Mal të Zi është aktualisht 1107.

SHARE