EDHE MINORENËT GJITHASHTU MUND TË HAPIN NJË LLOGARI TRANSAKSIONI

Qytetarët dhe kompanitë kanë 1,654,515 llogari transaksionesh me bankat, pra llogari për pagesa, tërheqje, pagesa në vend dhe jashtë saj, që është gjashtë përqind më shumë sesa në fund të vitit të kaluar, u tha nga Banka Qendrore, e cila ndryshoi vendimin javën e kaluar, mbi strukturën, kushtet e hollësishme dhe mënyrën e hapjes dhe mbarimit të llogarive të transaksioneve.

Njëra prej tyre është që në raste të caktuara, një llogari e transaksionit mund të hapet nga një i mitur rezident, pra një shtetas vendas.

Kujtojmë që depozitat e përgjithshme të qytetarëve dhe bizneseve kapin 33 miliardë euro.

SHARE